Els que Som
Principal Els que Som Senderisme Enllaços Campeonat Social Trajectes

 

CLUB DE CÓRRER A LA MARXETA

 Qui som?

  El Club de córrer a la Marxeta va nàixer a Benetússer l'any 1996 com un grup d'amics atrets pel món de l'atletisme popular, que desitjaven realitzar una activitat sanament i socialment enriquidora.

 Quants som?

 Al voltant de 60 persones componen el Club, a més d'altres esportistes que col·laboren amb nosaltres, amb edats compreses entre els 7 i 63 anys d'edat.

Que activitats realitzem?

 Sobretot orientat a l'atletisme popular però també tenim un grup de senderisme, un altre que practica la carrera en muntanya i alguns multideporte, natació, cliclismo .....

 On estem presents?

  En els marathones espanyols de Madrid, Sevilla, Barcelona, Sant Sebastian i sobretot València (en la XXV edició  vam ser el club número 20 en participants, entre 682 clubs inscrits), i  també hem tingut la nostra representació en els marathones internacionals de Berlín, Lisboa i Roma.

  En proves singulars com els 100 Km. De Madrid en 24 hores, els 101 quilòmetres de ronda, Gran fons de Setaigües, pujada a l'Anglirú, marató i mitja de Castelló - Penyagolosa, marató d'Espaden i el marató del Cap de Gata, estos últims de muntanya.

 Participem a més en el circuit popular de la Diputació de València i en el circuit Ruralcaja de carreres de la ciutat de València, i per descomptat en totes les carreres populars de la Comunitat Valenciana.

 

Com ens vestim?

De blau i groc, no molt cridaner però visible.  

 

La nostra Carrera Popular

Des de 1991, s'organitza en el nostre poble i d'ací a la setmana de festes, una Volta a Peu d'una longitud de 8.000 m. En principi, modesta, com totes, però que a poc a poc s'ha convertit en un referent més dins del calendari de carreres populars.

 

L'any 2009, en la XVIII edició comptabilitzem la presència d'1.500 Atletes, xifra rècord fins a la data.

 La prova se subtitula "Cursa del Solstici", per la seua proximitat amb el dia mes llarg de l'any, la qual cosa la convertix en un pols contra el termòmetre.

 

 

 

Eixida de la XIII Volta a Peu a Benetússer  

  Que fem en la nostra carrera?

 Sobretot, premiem l'atleta; per això procurem oferir-li, donada l'època de l'any, beguda suficient, refrescos i inclús gelats. També, per descomptat, entreguem elements tèxtils com a camisetes i de vegades gorres, quelcom de menjar, snacks, brioxeria, rosquilletates.

 

 

 

 Miguel Vazquez, vencedor de la XIII Volta a Peu a Benetússer

 

Tots els dimarts i dijous a les huit menys vint de la vesprada ens reunim en el poliesportiu municipal de Benetússer, i eixim a entrenar.  Els Diumenges a l'hivern, de cara a la marató de València, es forma un nombrós grup per a fer els famosos "llargs". Esteu invitats a entrenar amb nosaltres i conéixer-nos, si vols posteriorment fer-te soci del club de córrer a la Marxeta necessitares dos fotografies grandària carnet, fotocòpia del DNI. I pagar la quota anual.

 

   info@alamarxeta.com